Eindejaarstips in PwC publicatie ‘Goed voorbereid op 2018’

Bent u goed voorbereid op volgend jaar? Het is nu een goed moment om uw koers te bepalen voor 2018.

Zijn er acties die u nu al moet ondernemen, of vragen bepaalde zaken juist om uitstel en zijn er veranderingen waarmee u rekening moet houden?

In onze publicatie ‘Goed voorbereid op 2018 – tips voor uzelf en uw organisatie’ hebben we een selectie van de belangrijkste tips en aandachtspunten opgenomen die voor zowel uzelf als uw organisatie van belang kunnen zijn. De tips en aandachtspunten zijn gebaseerd op de huidige wetgeving en rechtspraak. Ook is geanticipeerd op de voorgestelde maatregelen uit het Belastingplan 2018 en andere wetsvoorstellen tot en met de recent verschenen Nota’s van wijzigingen van 24 oktober 2017. U kunt gemakkelijk via de interactieve inhoudsopgave naar het gewenste onderwerp doorklikken.

Op 10 oktober 2017 is het regeerakkoord van het Kabinet Rutte III gepresenteerd. De wetsvoorstellen die voortvloeien uit het regeerakkoord kunnen van invloed zijn op enkele tips en aandachtspunten in deze publicatie. Vanzelfsprekend volgen we dit op de voet en en houden we u op de hoogte via onze PwC Belastingplanpagina, https://www.pwc.nl/nl/belastingplan.html.

Contact

Wilt u na het lezen van deze publicatie meer informatie over de toepassing van een of meer tips en aandachtspunten? Of hebt u advies nodig? Neemt u dan contact op met uw PwC-adviseur of met het Knowledge Centre ( 088 792 43 51). Die helpt u daarbij graag verder.

Publicaties